Een lening aanvragen via Ambtenarenkrediet.nl is eenvoudig. U kunt het onderstaande aanvraagformulier zo volledig mogelijk invullen en wij laten u op werkdagen zo spoedig mogelijk, vaak al binnen enkele uren, weten wat de mogelijkheden zijn.

Lening aanvragen

Een lening aanvragen is eenvoudig en snel te doen via ons aanvraagformulier. Zodra u het formulier heeft ingevuld wordt de aanvraag bij ons in een systeem geschoten waarin wij de aanvraag kunnen beoordelen. Een eerste beoordeling vind meestal binnen enkele minuten al plaats. Daarna dienen wij de aanvraag voor u in bij de banken en gaan voor u aan het shoppen voor de laagste rente. Bij de reacties van de banken ontvangen wij ook direct de uitslag van de BKR toetsingen. Indien de banken met uw aanvraag akkoord gaan laten wij u dit zo snel mogelijk weten. Dit kan per mail, maar uiteraard ook telefonisch. Als wij de voorstellen met u doorgesproken hebben mailen wij de offertes aan u door. U kunt deze dan op uw gemak doornemen.

Persoonlijke lening aanvragen of een doorlopend krediet?

Welke vorm van geld lenen u kiest bepaald u uiteraard zelf. Bij Ambtenarenkrediet krijgt u gratis advies over uw lening. Wij helpen u om de juiste keuze te maken. Voor ons is geld lenen dagelijkse kost, wij zijn er voor opgeleid en in getraind om onafhankelijk advies te geven.
Welke vorm u daarbij kiest een doorlopend krediet of een persoonlijke lening bepaald u natuurlijk helemaal zelf.

Liever geen advies?

Heeft u al vaker geld geleend? Of weet u gewoon veel van geld lenen en kunt u het zelf? Dat is voor ons uiteraard ook geen probleem. In het opmerkingen veld kunt u dit duidelijk aangeven. Als u nog twijfelt of uw kennis voldoende is, kunt u op de website van de Autoriteit Financiƫle Markten natuurlijk ook nog even de test doen om na te gaan wat u weet over geld lenen. Op weetwatjeweet.nl staan verschillende interessante en leuke testen om na te gaan of uw kennis op peil is om zelf een lening af te sluiten.

Hoe werkt het?

Een lening aanvragen op Ambtenarenkrediet is eenvoudig. U kunt online uw lening aanvragen. Dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Als u het online aanvraagformulier heeft ingevuld zit het werk voor u erop, en gaan wij voor u aan de slag. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden voor een voordelige lening voor u zijn.

Uw aanvraag is bij ons binnen

Tijdens kantooruren wordt uw aanvraag direct bij ons in het systeem “ingeschoten” en gaan wij direct aan het beoordelen. Als wij geen mogelijkheden hebben hoort u dit binnen enkele minuten. Als wij mogelijkheden zien hoort u dit binnen enkele uren. In deze tijd doen wij ons best om voor u het beste voorstel te verkrijgen.

Uw leningaanvraag is akkoord

Als uw leningaanvraag akkoord wordt bevonden nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Wij spreken het voorstel met u door en gaan samen met u op zoek naar de beste kredietvorm voor de lening. Daarna zenden wij u de offerte per email of per post zodat u deze op uw gemak thuis nog door kunt nemen. Als er vragen zijn kunt u uiteraard altijd bellen op het telefoonnummer 085-4845500.

U gaat akkoord met de offerte

Als u akkoord gaat met de offerte kunt u de offerte ondertekenen en aan ons mailen. Tezamen met de benodigde documenten. Via onze upload link die u meekrijgt bij de offerte aanvraag kunt u eenvoudig de benodigde documenten uploaden. Als de documenten door ons ontvangen zijn kan de betaling binnen 48 uur op uw rekening staan. Uw lening is dan volledig afgerond. De eventueel in te lossen leningen worden ook gelijk voor u ingelost.

Wilt u ons direct bereiken? U kunt tijdens kantooruren bellen met:

tel:0228-526355

Stelt u de vragen liever per email? Mail dan naar

info@ambtenarenkrediet.nl