Een doorlopend krediet is de meest flexibele vorm van geld lenen. Met een doorlopend krediet spreekt u met de bank af tot welk kredietlimiet u een lening afsluit. U kunt tot aan dit kredietlimiet opnemen uit uw lening. En u kunt altijd boetevrij terugbetalen aan uw lening. Een doorlopend krediet kan een goede vorm van geld lenen zijn als u geld achter de hand wilt houden. Of als u niet zeker weet hoeveel geld u nu precies nodig heeft.

Doorlopend Krediet

  • Flexibel geld opnemen uit uw krediet
  • Altijd boetevrij inlossen
  • Flexibiliteit met een variabele looptijd

Doorlopend Krediet Aanvragen

Uitleg Doorlopend Krediet

Een doorlopend krediet is een flexibele vorm van geld lenen. Met een doorlopend krediet spreekt u met de bank af wat uw kredietlimiet is. Tot dit bedrag mag u opnemen uit uw lening. Heeft u mogelijkheden om extra in te lossen? Dan kan dit te allen tijde, geheel boetevrij. U kunt dus ook kleine bedragen extra inlossen om ervoor te zorgen dat u eerder uw lening heeft terugbetaald. Bent u iets te enthousiast geweest met inlossen? Dan kunt u ook gewoon weer opnemen uit uw doorlopende krediet. Dat is nog eens flexibel geld lenen.

Doorlopend Krediet Aanvragen

Een doorlopend krediet aanvragen kan eenvoudig. U kunt uw gegevens invullen op ons aanvraagformulier. Wij nemen dan tijdens kantooruren binnen enkele uren contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. Wilt u meerdere offertes? Bijvoorbeeld voor een doorlopend krediet en een combinatie lening? Geen probleem, bij Ambtenarenkrediet krijgt u gratis advies over geld lenen. Wij nemen de “kleine lettertjes” met u door en zorgen ervoor dat wij een verantwoorde en voordelige lening voor u afsluiten. Het grote voordeel is natuurlijk dat u als Ambtenaar bij Ambtenarenkrediet altijd de allerlaagste rente krijgt. Of het nu gaat om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Wij zijn er speciaal voor Ambtenaren! Voordelig, verantwoord en betrouwbaar. Onze adviseurs geven u graag gratis advies over de mogelijkheden om voordelig geld lenen mogelijk te maken.

Doorlopend Krediet Aanvragen
Doorlopend krediet

Voordelig doorlopend krediet afsluiten

Bent u er uit, en wilt u een doorlopend krediet afsluiten? Vult u dan ons aanvraagformulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling nemen om na te gaan waar u voordelig een doorlopend krediet kunt gaan afsluiten.
Bij het afsluiten van een doorlopend krediet gaan wij altijd op zoek naar de aanbieders met de laagste rente. Het verschil tussen de grootbanken, de ING, Rabobank en ABN Amro is fors. Geld lenen via Ambtenarenkrediet is procenten voordeliger dan geld lenen bij de grootbanken. Wilt u beginnen met voordelig geld lenen? Vraag dan vandaag nog uw voordelige lening aan.
Bij het afsluiten van de lening krijgt u van ons volledig gratis advies over uw lening.

Geen ambtenaar maar toch geld lenen?

Bent u geen ambtenaar maar wilt u toch voordelig geld lenen? Dan verwijzen wij u graag door naar ons moederbedrijf Krediet Groep Nederland.Bij Ambtenarenkrediet zijn wij er echt alleen voor mensen die werkzaam zijn in de publieke sector. De ambtenaren en semi-ambtenaren. Wij houden dit strikt gescheiden. Ook bij Krediet Groep Nederland geldt overigens dat er geen leningen verstrekt worden onder de € 5.000,-. Als u een lening heeft lopen en deze ook wilt inlossen kunt dit uiteraard bij het gewenste leenbedrag optellen. Weet u niet zeker waar u moet aanvragen? Als u uw lening aanvraagt zullen wij deze direct voor u beoordelen en laten wij u zo spoedig mogelijk zien welk voordeel wij u kunnen bieden.

Hoe werkt het?

Een lening aanvragen op Ambtenarenkrediet is eenvoudig. U kunt online uw lening aanvragen. Dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Als u het online aanvraagformulier heeft ingevuld zit het werk voor u erop, en gaan wij voor u aan de slag. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden voor een voordelige lening voor u zijn.

Uw aanvraag is bij ons binnen

Tijdens kantooruren wordt uw aanvraag direct bij ons in het systeem “ingeschoten” en gaan wij direct aan het beoordelen. Als wij geen mogelijkheden hebben hoort u dit binnen enkele minuten. Als wij mogelijkheden zien hoort u dit binnen enkele uren. In deze tijd doen wij ons best om voor u het beste voorstel te verkrijgen.

Uw leningaanvraag is akkoord

Als uw leningaanvraag akkoord wordt bevonden nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Wij spreken het voorstel met u door en gaan samen met u op zoek naar de beste kredietvorm voor de lening. Daarna zenden wij u de offerte per email of per post zodat u deze op uw gemak thuis nog door kunt nemen. Als er vragen zijn kunt u uiteraard altijd bellen op het telefoonnummer 085-4845500.

U gaat akkoord met de offerte

Als u akkoord gaat met de offerte kunt u de offerte ondertekenen en aan ons mailen. Tezamen met de benodigde documenten. Via onze upload link die u meekrijgt bij de offerte aanvraag kunt u eenvoudig de benodigde documenten uploaden. Als de documenten door ons ontvangen zijn kan de betaling binnen 48 uur op uw rekening staan. Uw lening is dan volledig afgerond. De eventueel in te lossen leningen worden ook gelijk voor u ingelost.

Wilt u ons direct bereiken? U kunt tijdens kantooruren bellen met:

tel:0228-526355

Stelt u de vragen liever per email? Mail dan naar

info@ambtenarenkrediet.nl