Een combinatie lening is een vorm van geld lenen waar u weinig van hoort. De kredietvormen persoonlijke lening en doorlopend krediet zijn de meest bekende vormen van geld lenen. Maar wat is dan de combinatielening? En wat zijn de voor en de nadelen van deze vorm van geld lenen? Wanneer kan een combinatie lening voor u een goede keuze zijn? Om dat voor u duidelijk te maken krijgt u op deze pagina meer uitleg over de combinatie lening.

Combinatie lening

  • Geld lenen van € 50.000,- tot € 150.000,-
  • Betere risicospreiding
  • De zekerheid van de Persoonlijke lening
  • En de flexibiliteit van het Doorlopend Krediet

U kunt de combinatie lening ook voor lagere bedrag afsluiten. Wij hebben het voorbeeld van de € 50.000,- aangehouden omdat u dan optimaal profiteert van de laagste rentes vanaf € 25.000 Euro.


Uitleg combinatie lening

Met een combinatie lening sluit u twee verschillende leningen. Hierdoor combineert u de voordelen van beide kredieten.
Van de ene kant krijgt u de lage, vaste, rente van de persoonlijke lening. En heeft u hiermee uw zekerheid. Daarnaast sluit u ook een doorlopend krediet. De flexibele vorm van geld lenen waardoor u altijd geld achter de hand heeft. U kunt opnames doen tot aan uw kredietlimiet en boetevrij zoveel inlossen als u wenst. Door deze twee leningen met elkaar te combineren profiteert u maximaal van de voordelen van de kredietvormen. Een combinatie lening aanvragen kost u uiteraard niets extra’s. Iedere aanvraag voor een lening is namelijk 100% kosteloos en vrijblijvend. Wij verplichten u tot niets. Vraag daarom direct uw voordelige combinatie lening aan.


Waarom een combinatielening vanaf € 50.000,-?

In het voorbeeld geven wij aan dat de combinatie lening een lening is voor bedragen van tussen de € 50.000,- en de € 150.000,-. Toch is het ook mogelijk om voor kleinere bedragen en combinatie lening af te sluiten. Het voordeel is echter optimaal als u een lening afsluit van tussen de € 50.000,- en € 100.000,-. De reden hiervan is eenvoudig.
Banken werken met een rente staffel. De laagste rente heeft u als u een bedrag leent van tussen de € 25.000,- en € 50.000,-. Dit geldt zowel bij een doorlopend krediet als bij een persoonlijke lening. De rente is dan het laagst.
Uiteraard kunt u ook gewoon voor lagere bedragen bij ons terecht met een combinatie lening. Zo kan een groot deel persoonlijke lening, met een klein doorlopend krediet er ook prima voor zorgen dat u altijd geld achter de hand heeft.

Lening oversluiten naar een combinatie lening

Ziet u ook veel voordelen in de combinatie lening? En wilt u de mogelijkheden weten om uw huidige lening over te sluiten naar een combinatie lening? Ambtenarenkrediet.nl gaat natuurlijk graag voor u na wat de mogelijkheden zijn. U kunt kosteloos en vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Tijdens kantooruren krijgt u binnen enkele uren een reactie van ons. Wij gaan zo spoedig mogelijk voor u na wat de mogelijkheden zijn. Begin direct met besparen op uw lening en vraag kosteloos en vrijblijvend uw lening aan.

Hoe werkt het?

Een lening aanvragen op Ambtenarenkrediet is eenvoudig. U kunt online uw lening aanvragen. Dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Als u het online aanvraagformulier heeft ingevuld zit het werk voor u erop, en gaan wij voor u aan de slag. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden voor een voordelige lening voor u zijn.

Uw aanvraag is bij ons binnen

Tijdens kantooruren wordt uw aanvraag direct bij ons in het systeem “ingeschoten” en gaan wij direct aan het beoordelen. Als wij geen mogelijkheden hebben hoort u dit binnen enkele minuten. Als wij mogelijkheden zien hoort u dit binnen enkele uren. In deze tijd doen wij ons best om voor u het beste voorstel te verkrijgen.

Uw leningaanvraag is akkoord

Als uw leningaanvraag akkoord wordt bevonden nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Wij spreken het voorstel met u door en gaan samen met u op zoek naar de beste kredietvorm voor de lening. Daarna zenden wij u de offerte per email of per post zodat u deze op uw gemak thuis nog door kunt nemen. Als er vragen zijn kunt u uiteraard altijd bellen op het telefoonnummer 085-4845500.

U gaat akkoord met de offerte

Als u akkoord gaat met de offerte kunt u de offerte ondertekenen en aan ons mailen. Tezamen met de benodigde documenten. Via onze upload link die u meekrijgt bij de offerte aanvraag kunt u eenvoudig de benodigde documenten uploaden. Als de documenten door ons ontvangen zijn kan de betaling binnen 48 uur op uw rekening staan. Uw lening is dan volledig afgerond. De eventueel in te lossen leningen worden ook gelijk voor u ingelost.

Wilt u ons direct bereiken? U kunt tijdens kantooruren bellen met:

tel:085-4845500

Stelt u de vragen liever per email? Mail dan naar

info@ambtenarenkrediet.nl