Er zijn verschillende vormen van geld lenen. De meest voorkomende kredietvormen zijn de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Bij Ambtenarenkrediet kunt u deze vormen ook nog eens met elkaar combineren in de combinatie lening. U krijgt dan de voordelen van het flexibele doorlopende krediet, en de vaste lage rente van de persoonlijke lening.

Persoonlijke lening

  • Vaste rente en een vaste looptijd
  • Eenmalig een bedrag lenen
  • Lenen voor een specifiek doel

Lening aanvragen

Meer informatie

Doorlopend Krediet

  • Boetevrij aflossen en weer opnemen
  • Flexibel geld lenen
  • Financiële ruimte

Lening aanvragen

Meer informatie

Combinatie lening

  • Persoonlijke lening en doorlopend krediet
  • Bij een goede spreiding lagere rente mogelijk
  • Maximaal € 150.000,- mogelijk

Lening aanvragen

Meer informatie

Kredietvormen

Zoals u ziet zijn er veel verschillende vormen van geld lenen mogelijk. Welke voor u het meest geschikt is kunnen wij pas zeggen als wij meer informatie van u verzameld hebben. Wij denken graag met u mee om na te gaan wat voor u de beste mogelijkheid is, welke kredietvorm het best bij u past. Wist u overigens dat advies over geld lenen gratis is?
Dit is vastgelegd in de Wet op het Consumentenkrediet.
Alle bemiddelaars in kredieten worden beloond door de banken. Het maakt dan niet uit of u de lening zelf regelt (execution only) of dat u op basis van advies een lening afsluit.

Gratis advies over kredietvormen

Advies over geld lenen is gratis. Het is eigenlijk net als bij nagenoeg iedere offerte, een offerte aanvragen kost u niets, en u kunt wel veel te weten komen. Met een geldlening is dit niet anders. Advies over geld lenen is gratis. U kunt zoveel vragen als u wilt, toch mogen er geen kosten bij u in rekening worden gebracht. En dat is alleen maar goed. Als ambtenaar bent u ook de klantengroep met de beste betaalmoraliteit, waarom zou u dan niet meer mogen eisen? Een betere rente, goede voorwaarden bij Ambtenarenkrediet krijgt u het. Ambtenarenkrediet is niet voor niets speciaal en uitsluitend voor ambtenaren. Voordelig en vertrouwd geld lenen voor ambtenaren.

Vrijblijvend een lening aanvragen

Wilt u een lening aanvragen bij Ambtenarenkrediet? Dat kan kosteloos en vrijblijvend. U ontvangt van ons tijdens kantooruren binnen enkele uren na uw lening aanvraag een reactie van ons op uw aanvraag. U weet snel wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen uw lening aanvraag indienen bij verschillende banken en zijn u graag van dienst met een voordelige aanbieding. U kunt bij Ambtenarenkrediet ook uw lopende, en vaak te dure leningen voordelig oversluiten. Bij Ambtenarenkrediet kijken wij graag naar uw mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Een lening aanvragen op Ambtenarenkrediet is eenvoudig. U kunt online uw lening aanvragen. Dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Als u het online aanvraagformulier heeft ingevuld zit het werk voor u erop, en gaan wij voor u aan de slag. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden voor een voordelige lening voor u zijn.

Uw aanvraag is bij ons binnen

Tijdens kantooruren wordt uw aanvraag direct bij ons in het systeem “ingeschoten” en gaan wij direct aan het beoordelen. Als wij geen mogelijkheden hebben hoort u dit binnen enkele minuten. Als wij mogelijkheden zien hoort u dit binnen enkele uren. In deze tijd doen wij ons best om voor u het beste voorstel te verkrijgen.

Uw leningaanvraag is akkoord

Als uw leningaanvraag akkoord wordt bevonden nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Wij spreken het voorstel met u door en gaan samen met u op zoek naar de beste kredietvorm voor de lening. Daarna zenden wij u de offerte per email of per post zodat u deze op uw gemak thuis nog door kunt nemen. Als er vragen zijn kunt u uiteraard altijd bellen op het telefoonnummer 085-4855500.

U gaat akkoord met de offerte

Als u akkoord gaat met de offerte kunt u de offerte ondertekenen en aan ons mailen. Tezamen met de benodigde documenten. Via onze upload link die u meekrijgt bij de offerte aanvraag kunt u eenvoudig de benodigde documenten uploaden. Als de documenten door ons ontvangen zijn kan de betaling binnen 48 uur op uw rekening staan. Uw lening is dan volledig afgerond. De eventueel in te lossen leningen worden ook gelijk voor u ingelost.

Wilt u ons direct bereiken? U kunt tijdens kantooruren bellen met:

tel:0228-526355

Stelt u de vragen liever per email? Mail dan naar

info@ambtenarenkrediet.nl