Persoonlijke lening aanvragen

Bent u op zoek naar een lening met een vaste rente en een vaste looptijd? Dan kan een persoonlijke lening aanvragen voor u een goede oplossing zijn. Met een persoonlijke lening heeft u alle zekerheid. U spreekt met de bank de rente af voor de gehele looptijd en de maandtermijn voor de gehele looptijd. Met een persoonlijke lening weet u direct waar u aan toe bent.

Vaste Lage rente

De rente van een persoonlijke lening is lager dan de rente van een doorlopend krediet.

Vast Maandtermijn

Een persoonlijke lening heeft niet alleen een vaste rente, maar ook een vast maandtermijn.

Zekerheid

Dit geeft u absolute zekerheid over de looptijd van uw krediet, en dat is toch prettig.

combinatie lening aanvragen

Persoonlijke lening aanvragen

Heeft u de keuze gemaakt voor zekerheid? Dan kunt u eenvoudig online een persoonlijke lening aanvragen. Een persoonlijke lening aanvragen kost u slechts enkele minuten van uw tijd. De voordelen van de persoonlijke lening zijn groot. Tegenwoordig heeft de persoonlijke lening een lagere vaste rente dan een doorlopend krediet. Dit maakt een groot verschil in de totale kosten van de lening. Daarnaast kunt u bij nagenoeg alle aanbieders tegenwoordig boetevrij uw persoonlijke lening vervroegd inlossen. Bent u Ambtenaar en wilt u voordelig geld lenen? Vraag dan direct een offerte aan op Ambtenarenkrediet.nl. Wij bemiddelen uitsluitend voor consumenten die werkzaam zijn in de publieke sector. Vraagt u de lening samen aan? Dan is het voldoende als één van u beide werkzaam is in de publieke sector.

Persoonlijke lening aanvragen

Hoe werkt het?

Een lening aanvragen op Ambtenarenkrediet is eenvoudig. U kunt online uw lening aanvragen. Dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Als u het online aanvraagformulier heeft ingevuld zit het werk voor u erop, en gaan wij voor u aan de slag. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden voor een voordelige lening voor u zijn.

Uw aanvraag is bij ons binnen

Tijdens kantooruren wordt uw aanvraag direct bij ons in het systeem “ingeschoten” en gaan wij direct aan het beoordelen. Als wij geen mogelijkheden hebben hoort u dit binnen enkele minuten. Als wij mogelijkheden zien hoort u dit binnen enkele uren. In deze tijd doen wij ons best om voor u het beste voorstel te verkrijgen.

Uw leningaanvraag is akkoord

Als uw leningaanvraag akkoord wordt bevonden nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Wij spreken het voorstel met u door en gaan samen met u op zoek naar de beste kredietvorm voor de lening. Daarna zenden wij u de offerte per email of per post zodat u deze op uw gemak thuis nog door kunt nemen. Als er vragen zijn kunt u uiteraard altijd bellen op het telefoonnummer 085-4845500.

U gaat akkoord met de offerte

Als u akkoord gaat met de offerte kunt u de offerte ondertekenen en aan ons mailen. Tezamen met de benodigde documenten. Via onze upload link die u meekrijgt bij de offerte aanvraag kunt u eenvoudig de benodigde documenten uploaden. Als de documenten door ons ontvangen zijn kan de betaling binnen 48 uur op uw rekening staan. Uw lening is dan volledig afgerond. De eventueel in te lossen leningen worden ook gelijk voor u ingelost.

Wilt u ons direct bereiken? U kunt tijdens kantooruren bellen met:

tel:0228-526355

Stelt u de vragen liever per email? Mail dan naar

info@ambtenarenkrediet.nl