Doorlopend krediet aanvragen

Wilt u geld lenen maar weet u nog niet hoeveel u exact nodig heeft? Dan kan een doorlopend krediet aanvragen voor u een mooie oplossing zijn. Met een doorlopend krediet kunt u een bedrag lenen tot aan het kredietlimiet dat u met de bank afspreekt. U bepaald zelf wanneer en hoeveel u opneemt van uw lening. Daarnaast bent u te allen tijde vrij om extra inlossingen te doen. Dat is nog eens flexibel geld lenen!

Geld achter de hand

Met een doorlopend krediet kunt u geld opnemen tot aan uw kredietlimiet. Een prettige financiële reserve.

Flexibel lenen

Boetevrij uw lening geheel of gedeeltelijk inlossen mag altijd. Hiermee verkort u de looptijd van de lening.

Doorlopend krediet

De flexibele vorm van geld lenen. Met deze kredietvorm kunt u lekker flexibel geld lenen.

Doorlopend krediet aanvragen

Doorlopend krediet afsluiten

Wilt u dé meest flexibele lening die er is? Dan is een doorlopend krediet voor u een goede keuze. De mogelijkheden om extra boetevrije inlossingen te doen is prettig om de looptijd van uw lening te verkorten. De mogelijkheid om opnames te doen uit uw lening zijn weer handig om ervoor te zorgen dat u altijd geld achter de hand heeft. Een doorlopend krediet aanvragen heeft dan ook veel voordelen.
Er is bij het doorlopend krediet wel een belangrijk aandachtspunt. Dat is de variabele rente. De rente van uw lening kan dus stijgen, én dalen.
Daarnaast is de rente op een doorlopend krediet over het algemeen een fractie hoger dan bij een persoonlijke lening. Toch wordt is er door de meerderheid van de consumenten gekozen voor een doorlopend krediet. Dit vanwege de enorme flexibiliteit van de lening.

Doorlopend krediet aanvragen

Hoe werkt het?

Een lening aanvragen op Ambtenarenkrediet is eenvoudig. U kunt online uw lening aanvragen. Dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Als u het online aanvraagformulier heeft ingevuld zit het werk voor u erop, en gaan wij voor u aan de slag. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden voor een voordelige lening voor u zijn.

Uw aanvraag is bij ons binnen

Tijdens kantooruren wordt uw aanvraag direct bij ons in het systeem “ingeschoten” en gaan wij direct aan het beoordelen. Als wij geen mogelijkheden hebben hoort u dit binnen enkele minuten. Als wij mogelijkheden zien hoort u dit binnen enkele uren. In deze tijd doen wij ons best om voor u het beste voorstel te verkrijgen.

Uw leningaanvraag is akkoord

Als uw leningaanvraag akkoord wordt bevonden nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Wij spreken het voorstel met u door en gaan samen met u op zoek naar de beste kredietvorm voor de lening. Daarna zenden wij u de offerte per email of per post zodat u deze op uw gemak thuis nog door kunt nemen. Als er vragen zijn kunt u uiteraard altijd bellen op het telefoonnummer 085-4845500.

U gaat akkoord met de offerte

Als u akkoord gaat met de offerte kunt u de offerte ondertekenen en aan ons mailen. Tezamen met de benodigde documenten. Via onze upload link die u meekrijgt bij de offerte aanvraag kunt u eenvoudig de benodigde documenten uploaden. Als de documenten door ons ontvangen zijn kan de betaling binnen 48 uur op uw rekening staan. Uw lening is dan volledig afgerond. De eventueel in te lossen leningen worden ook gelijk voor u ingelost.

Wilt u ons direct bereiken? U kunt tijdens kantooruren bellen met:

tel:0228-526355

Stelt u de vragen liever per email? Mail dan naar

info@ambtenarenkrediet.nl