Combinatielening aanvragen

Wilt u de flexibiliteit van een doorlopend krediet, maar ook de vaste rente van en zekerheid van een persoonlijke lening? Dan is een combinatielening aanvragen voor u een uitkomst. Met een combinatielening krijgt u dus het beste van beide kredietvormen. Een combinatielening aanvragen is eenvoudig. U kunt de lening gewoon via het reguliere aanvraagformulier aanvragen en wij gaan gelijk voor u aan de slag.

Doorlopend Krediet

De flexibele lening waarmee u boetevrij kunt aflossen en weer opnemen tot uw kredietlimiet. Met variabele rente.

Persoonlijke lening

Een vaste lage rente en een vast maandtermijn waarmee u absolute zekerheid heeft.

Combinatielening

Een combinatie van een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. U sluit deze naast elkaar.

combinatielening aanvragen

Combinatielening afsluiten?

Optimaal gebruik maken van de combinatielening? Dat kan het best als u een totale lening afsluit van € 50.000,-. U leent dan € 25.000,- in de vorm van een persoonlijke lening. En € 25.000,- in de vorm van een doorlopend krediet.
De laagste rentes zijn beschikbaar bij leningen vanaf € 25.000,-. Maar uiteraard kunt u de combinatielening ook afsluiten voor kleinere bedragen. De combinatie van gegarandeerd aflossen met de persoonlijke lening en flexibiliteit van het doorlopend krediet blijft toch een mooie combinatie. Wij denken graag met u mee om na te gaan wat de beste oplossing voor u is. Bij Ambtenarenkrediet zorgen wij ervoor dat u een lening krijgt met de beste voorwaarden en de laagste rente. Wilt u weten wat wij u kunnen bieden? Vraag dan direct uw voordelige combinatielening aan.

combinatielening aanvragen

Hoe werkt het?

Een lening aanvragen op Ambtenarenkrediet is eenvoudig. U kunt online uw lening aanvragen. Dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Als u het online aanvraagformulier heeft ingevuld zit het werk voor u erop, en gaan wij voor u aan de slag. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden voor een voordelige lening voor u zijn.

Uw aanvraag is bij ons binnen

Tijdens kantooruren wordt uw aanvraag direct bij ons in het systeem “ingeschoten” en gaan wij direct aan het beoordelen. Als wij geen mogelijkheden hebben hoort u dit binnen enkele minuten. Als wij mogelijkheden zien hoort u dit binnen enkele uren. In deze tijd doen wij ons best om voor u het beste voorstel te verkrijgen.

Uw leningaanvraag is akkoord

Als uw leningaanvraag akkoord wordt bevonden nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Wij spreken het voorstel met u door en gaan samen met u op zoek naar de beste kredietvorm voor de lening. Daarna zenden wij u de offerte per email of per post zodat u deze op uw gemak thuis nog door kunt nemen. Als er vragen zijn kunt u uiteraard altijd bellen op het telefoonnummer 085-4845500.

U gaat akkoord met de offerte

Als u akkoord gaat met de offerte kunt u de offerte ondertekenen en aan ons mailen. Tezamen met de benodigde documenten. Via onze upload link die u meekrijgt bij de offerte aanvraag kunt u eenvoudig de benodigde documenten uploaden. Als de documenten door ons ontvangen zijn kan de betaling binnen 48 uur op uw rekening staan. Uw lening is dan volledig afgerond. De eventueel in te lossen leningen worden ook gelijk voor u ingelost.

Wilt u ons direct bereiken? U kunt tijdens kantooruren bellen met:

tel:0228-526355

Stelt u de vragen liever per email? Mail dan naar

info@ambtenarenkrediet.nl