Een lening aanvragen via Ambtenarenkrediet.nl is eenvoudig. U kunt het onderstaande aanvraagformulier zo volledig mogelijk invullen en wij laten u op werkdagen zo spoedig mogelijk, vaak al binnen enkele uren, weten wat de mogelijkheden zijn.

Lening aanvragen

Geld lenen? Vraag direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan!

Wilt u geld lenen? Een aanvraag voor een lening bij RSBS is vrijblijvend en kosteloos. U kunt dus zonder verdere verplichtingen een aanvraag doen, om te bekijken hoe voordelig het voor u kan zijn! Bovendien weet u binnen 24 uur welke mogelijkheden wij voor u hebben! Om u nog beter van dienst te kunnen zijn kunnen wij uw aanvraag ook bij derden indienen.

Kies het bedrag dat u wilt lenen

Gewenst Leenbedrag ( € 20.000,- )

€ 500,-
€ 100.000,-

Uw algemene gegevens

Uw gegevens worden opgeslagen,
een moment geduld aub...
Een aantal ingevoerde velden zijn incorrect, kijk het formulier astublieft goed na en probeer het nogmaals.
Een lening aanvragen is eenvoudig en snel te doen via ons aanvraagformulier. Zodra u het formulier heeft ingevuld wordt de aanvraag bij ons in een systeem geschoten waarin wij de aanvraag kunnen beoordelen. Een eerste beoordeling vind meestal binnen enkele minuten al plaats. Daarna dienen wij de aanvraag voor u in bij de banken en gaan voor u aan het shoppen voor de laagste rente. Bij de reacties van de banken ontvangen wij ook direct de uitslag van de BKR toetsingen. Indien de banken met uw aanvraag akkoord gaan laten wij u dit zo snel mogelijk weten. Dit kan per mail, maar uiteraard ook telefonisch. Als wij de voorstellen met u doorgesproken hebben mailen wij de offertes aan u door. U kunt deze dan op uw gemak doornemen.

Persoonlijke lening aanvragen of een doorlopend krediet?

Welke vorm van geld lenen u kiest bepaald u uiteraard zelf. Bij Ambtenarenkrediet krijgt u gratis advies over uw lening. Wij helpen u om de juiste keuze te maken. Voor ons is geld lenen dagelijkse kost, wij zijn er voor opgeleid en in getraind om onafhankelijk advies te geven.
Welke vorm u daarbij kiest een doorlopend krediet of een persoonlijke lening bepaald u natuurlijk helemaal zelf.

Liever geen advies?

Heeft u al vaker geld geleend? Of weet u gewoon veel van geld lenen en kunt u het zelf? Dat is voor ons uiteraard ook geen probleem. In het opmerkingen veld kunt u dit duidelijk aangeven. Als u nog twijfelt of uw kennis voldoende is, kunt u op de website van de Autoriteit Financiële Markten natuurlijk ook nog even de test doen om na te gaan wat u weet over geld lenen. Op weetwatjeweet.nl staan verschillende interessante en leuke testen om na te gaan of uw kennis op peil is om zelf een lening af te sluiten.