Een persoonlijke lening afsluiten? Dat is geld lenen met zekerheid! Bij een persoonlijke lening leent u geld tegen een vaste rente en met een vaste looptijd. U weet dus vooraf waar u aan toe bent gedurende de looptijd van uw krediet. Bij een persoonlijke lening mag u ook boetevrij inlossen op uw lening!

Persoonlijke lening

  • Vaste, lage rente
  • Vaste looptijd
  • De lening met zekerheid

Uitleg Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is de vorm geld lenen met de meeste zekerheid. U krijgt een vaste rente en een vaste looptijd. U weet dus waar u aan toe bent, hoe lang u aan de lening moet betalen en wat uw rentepercentage is. Deze rente staat gedurende de gehele looptijd vast. Op de overeenkomst voor de persoonlijke lening staat zelfs vermeld wat u gedurende de gehele looptijd terug moet betalen aan rente en aflossing. Geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening is geld lenen met zekerheid.

Persoonlijke lening aanvragen

Een persoonlijke lening aanvragen kan eenvoudig via ons aanvraagformulier. U vult de gegevens zo volledige mogelijk in, en zodra deze bij ons binnenkomen gaan wij direct voor u aan de slag. Een persoonlijke lening aanvragen kost u uiteraard niets en verplicht u tot niets. Met een aanvraag voor een persoonlijke lening doet u een aanvraag voor een lening met zekerheid. Een lening waarvan u weet waar u aan toe bent. Bij Ambtenarenkrediet streven wij er uiteraard ook naar om u de allerlaagste rente aan te bieden die er op dit moment verkrijgbaar is. Een lening met een lage rente en een goed te betalen maandtermijn. Kortom, een verantwoorde lening. Dat is wat u krijgt als u uw lening aanvraagt bij Ambtenarenkrediet!

Leningen oversluiten

Heeft u op dit moment leningen lopen? En wilt u een betere voorwaarden, een lagere rente, of lagere maandlasten? Vraag dan bij Ambtenarenkrediet een voordelige offerte aan. Ambtenarenkrediet gaat voor u op zoek naar de lening met de laagste rente en de beste voorwaarden. Een lening oversluiten is geen probleem. Waarom nog langer teveel betalen? Sluit uw te dure lening direct over naar een voordelige lening bij Ambtenarenkrediet en begin met geld besparen. De leningen die u bij Ambtenarenkrediet afsluit kunnen boetevrij worden ingelost. Hierdoor weet u zeker dat u niet teveel betaald.
Daarnaast is het advies voor geld lenen altijd kosteloos. Dit is ook vastgelegd in de Wet op het consumentenkrediet. U hoeft het dus niet alleen te doen, wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn om eenvoudig geld te besparen.

Hoe werkt het?

Een lening aanvragen op Ambtenarenkrediet is eenvoudig. U kunt online uw lening aanvragen. Dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Als u het online aanvraagformulier heeft ingevuld zit het werk voor u erop, en gaan wij voor u aan de slag. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden voor een voordelige lening voor u zijn.

Uw aanvraag is bij ons binnen

Tijdens kantooruren wordt uw aanvraag direct bij ons in het systeem “ingeschoten” en gaan wij direct aan het beoordelen. Als wij geen mogelijkheden hebben hoort u dit binnen enkele minuten. Als wij mogelijkheden zien hoort u dit binnen enkele uren. In deze tijd doen wij ons best om voor u het beste voorstel te verkrijgen.

Uw leningaanvraag is akkoord

Als uw leningaanvraag akkoord wordt bevonden nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Wij spreken het voorstel met u door en gaan samen met u op zoek naar de beste kredietvorm voor de lening. Daarna zenden wij u de offerte per email of per post zodat u deze op uw gemak thuis nog door kunt nemen. Als er vragen zijn kunt u uiteraard altijd bellen op het telefoonnummer 085-4845500.

U gaat akkoord met de offerte

Als u akkoord gaat met de offerte kunt u de offerte ondertekenen en aan ons mailen. Tezamen met de benodigde documenten. Via onze upload link die u meekrijgt bij de offerte aanvraag kunt u eenvoudig de benodigde documenten uploaden. Als de documenten door ons ontvangen zijn kan de betaling binnen 48 uur op uw rekening staan. Uw lening is dan volledig afgerond. De eventueel in te lossen leningen worden ook gelijk voor u ingelost.

Wilt u ons direct bereiken? U kunt tijdens kantooruren bellen met:

tel:0228-526355

Stelt u de vragen liever per email? Mail dan naar

info@ambtenarenkrediet.nl