Bent u er net als velen van overtuigd dat Ambtenarenkrediet voor u de voordeligste oplossing is? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een lening aan. Geld lenen bij Ambtenarenkrediet is voordelig en verantwoord geld lenen voor (semi)ambtenaren.

Geld lenen

Verantwoord geld lenen. Dat is waar Ambtenarenkrediet voor staat. Wij hebben er bewust voor gekozen om juist de groep (semi)ambtenaren uitsluitend van dienst te zijn. Om geld te kunnen lenen tegen een lage rente wegen er veel verschillende factoren mee. Één daarvan is de betaal moraliteit van degene die geld gaat lenen.
Door ons te richten op één speciale groep met een goede betaal moraliteit maken wij bij de bank direct duidelijk dat het ons menens is. Wij zijn op zoek naar de beste klanten en daar zijn de banken gevoelig voor. Om u, als de best betalende klantengroep, binnen te kunnen halen moeten de banken u uiteraard wel iets bieden. Een lage rente, en goede voorwaarden. Daarom kunt u verantwoord geld lenen bij Ambtenarenkrediet.

Verantwoord lenen

Geld lenen bij Ambtenarenkrediet is verantwoord geld lenen. Geen overcreditering, geen geld lenen aan mensen met problematische schulden.
Uiteraard zijn wij er wel om te helpen als het even tegenzit. Maar altijd met het doel om u het beste advies te geven en om u te voorzien van een lening waar u een tijd mee vooruit kunt. Een lening die u snel en boetevrij mag aflossen met een variabele rente. Of een lening met een vaste rente. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden en gaan wij voor de allerbeste oplossing.
Wilt u weten wat u mogelijkheden zijn? Vraag dan direct een voordelige en verantwoorde geldlening aan. Vele andere ambtenaren zijn u al voor gegaan. En natuurlijk met een goede reden. Als u een voordelige lening wilt doet u, als (semi)ambtenaar, uw aanvraag bij een vertrouwde en gespecialiseerde partij, Ambtenarenkrediet.nl.

Uw leningen oversluiten

Heeft u op dit moment al leningen lopen? En betaald u een rente van 5% op jaarbasis of meer? Dan kan het verstandig zijn om uw lening voordelig over te sluiten. Ook dit is mogelijk bij Ambtenarenkrediet. Wij verstrekken niet alleen nieuwe leningen, maar sluiten ook uw te dure lening over. U betaalt geen advieskosten voor het bemiddelen van uw nieuwe lening. Een goede en betrouwbare service van Ambtenarenkrediet.nl.

Geld lenen en het BKR

Er zijn nogal wat misverstanden over geld lenen en het BKR. Welke leningen worden nu wel, en welke lening worden niet BKR geregistreerd? En is het altijd erg om bij het BKR geregistreerd te staan?
Om bij het laatste te beginnen, het is zeker niet erg om bij het BKR geregistreerd te staan. Het overgrote deel van Nederland staat ook gewoon bij het BKR geregistreerd. En als u geld wilt lenen kan dit juist positief uitpakken. Als u uw lening altijd op tijd heeft betaald heeft u bij het BKR alleen de registratie dat u een lening heeft afgesloten. En daar is niets mis mee. Sterker nog, de banken beoordelen dit juist positief. Ze kunnen nagaan dat u een lening heeft, of heeft gehad. En kunnen uit uw BKR herleiden dat er geen sprake is geweest van betalingsachterstanden groter dan twee maanden. Banken zullen eerder geneigd zijn om u een lening te verstrekken.
Anders is het als er wél een betaalachterstand is geweest van 2 maanden of meer. U krijgt dan een negatieve registratie bij het BKR. Dit is een vervelende registratie waar u lang last van kan hebben.

Online geld lenen

Bij Ambtenarenkrediet.nl kunt u alleen online geld lenen. Wij komen niet bij u thuis langs om u te voorzien van advies. De communicatiemiddelen via telefoon en per email zijn ook over het algemeen voldoende om u op een verantwoorde manier te kunnen adviseren over uw lening. U kunt gewoon vanuit uw luie stoel bij ons de financiering regelen. U kunt niet alleen online de lening aanvragen, u kunt ook nog eens alle documenten uploaden. Documenten kunnen dan niet kwijt raken bij de post, en wij kunnen uw documenten direct beoordelen. U hoeft de deur niet uit voor een voordelige lening bij Ambtenarenkrediet!

Kosten van geld lenen

Bent u ambtenaar en op zoek naar een voordelige lening? Dan bent u bij Ambtenarenkrediet natuurlijk aan het juiste adres. Toch is het ook bij Ambtenarenkrediet zo dat geld lenen geld kost. U moet over iedere lening die u afsluit namelijk rente betalen. Ambtenaren zijn gelukkig een groep met een goede betaal moraliteit. Doordat wij ons uitsluitend op deze doelgroep focussen hebben wij bij de banken het spreekwoordelijke “streepje voor”. Een aanvraag van Ambtenarenkrediet kan beter scoren omdat bij ons de betere betalers zich aanmelden.
Met een negatieve BKR registratie kunnen wij u dan ook niet verder helpen met een lening. Daar kunnen wij, ook bij Ambtenarenkrediet, helaas niets aan veranderen. De kosten van een lening bij Ambtenarenkrediet proberen wij in ieder geval altijd zo laag mogelijk te houden door u een lage rente aan te bieden.

Hoe werkt het?

Een lening aanvragen op Ambtenarenkrediet is eenvoudig. U kunt online uw lening aanvragen. Dit kost u slechts enkele minuten van uw tijd. Als u het online aanvraagformulier heeft ingevuld zit het werk voor u erop, en gaan wij voor u aan de slag. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten wat de mogelijkheden voor een voordelige lening voor u zijn.

Uw aanvraag is bij ons binnen

Tijdens kantooruren wordt uw aanvraag direct bij ons in het systeem “ingeschoten” en gaan wij direct aan het beoordelen. Als wij geen mogelijkheden hebben hoort u dit binnen enkele minuten. Als wij mogelijkheden zien hoort u dit binnen enkele uren. In deze tijd doen wij ons best om voor u het beste voorstel te verkrijgen.

Uw leningaanvraag is akkoord

Als uw leningaanvraag akkoord wordt bevonden nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op. Wij spreken het voorstel met u door en gaan samen met u op zoek naar de beste kredietvorm voor de lening. Daarna zenden wij u de offerte per email of per post zodat u deze op uw gemak thuis nog door kunt nemen. Als er vragen zijn kunt u uiteraard altijd bellen op het telefoonnummer 085-4845500.

U gaat akkoord met de offerte

Als u akkoord gaat met de offerte kunt u de offerte ondertekenen en aan ons mailen. Tezamen met de benodigde documenten. Via onze upload link die u meekrijgt bij de offerte aanvraag kunt u eenvoudig de benodigde documenten uploaden. Als de documenten door ons ontvangen zijn kan de betaling binnen 48 uur op uw rekening staan. Uw lening is dan volledig afgerond. De eventueel in te lossen leningen worden ook gelijk voor u ingelost.

Wilt u ons direct bereiken? U kunt tijdens kantooruren bellen met:

tel:0228-526355

Stelt u de vragen liever per email? Mail dan naar

info@ambtenarenkrediet.nl